Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 10-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.03.2021
Proč nás tvoření dokáže tak pohltit a k čemu jsou užitečné kreativní sady
Proč nás tvoření dokáže tak pohltit a k čemu jsou užitečné kreativní sady   Tvorba - to je schopnost něco samostatně vytvořit, přemýšlet a realizova... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
04.06.2021
Před objednáním hrdiny
Něco málo o „portrétech“ ve stylu The Simpsons, Rick a Morty a dalších originálních kresbách! Nedávno jsme začali nabízet portréty ve stylu The Simps... číst celé
03.06.2021
Vaši mazlíčci na plátně
Nechte zvěčnit ty nejmilovanější! Ano, myslíme Vaše domácí mazlíčky! číst celé
01.06.2021
Pomoc útulku Sokolov
Dobrý den! Právě dnes začínáme akci "Pomoc útulku Sokolov". Ambasadorem této akce je @danly.roe , pomocník ambasadora je @liz.inkaa číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Před objednáním hrdiny
04.06.2021
Před objednáním hrdiny
Něco málo o „portrétech“ ve stylu The Simpsons, Rick a Morty a dalších originálních kresbách! Nedávno jsme začali nabízet portréty ve stylu The Simps... číst celé
Vaši mazlíčci na plátně
03.06.2021
Vaši mazlíčci na plátně
Nechte zvěčnit ty nejmilovanější! Ano, myslíme Vaše domácí mazlíčky! číst celé
Pomoc útulku Sokolov
01.06.2021
Pomoc útulku Sokolov
Dobrý den! Právě dnes začínáme akci "Pomoc útulku Sokolov". Ambasadorem této akce je @danly.roe , pomocník ambasadora je @liz.inkaa číst celé
Malujeme Česko
21.04.2021
Malujeme Česko
Milujete Česko? Vymalujte Česko! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Najdete nás i na MALL.CZNajduZboží.cz
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Kouzelný Art

Žateckých 1213/18
Nusle
140 00 Praha 4

 

Kontakty
Kouzelný Art
(Po-Pá, 10-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz